Variera ditt fiske

Ibland blir man fast i mönster för att det har fungerat tidigare men bäst är att variera och hitta vad som gäller för dagen. Häromdagen var jag ute med en kompis och då var det som vanligt snabbt invevade spinnerbait som fungerade absolut bäst. Jag lyckades då kroka en borre som vägde 1,3 kg och samtidigt var flera fina som följde efter och som gärna ville hugga på samma bete. Idag så stack jag iväg en kort tur med grabben under förmiddagen men det var riktigt trögt Jag nötte på med det som fungerade bra de senaste fisketurerna dvs snabbt invevade spinnerbaits. Men det ville de inte ha så jag bytte då till en vanlig jigg, en grön So-Run Joker Shad (nyhet Storm 2017) Jag testade då att fiskade saaaakta med långa spinnstopp och det tog inte många kast innan jag krokade en grym abborren som var 49 cm lång och vägde 1,61 kg. Satan i gatan va kul det är när man ändrar beteende och lyckas. 

<’)))))))))))))))><

Abborre 49 cm 1.61 kg
49 cm
So-Run Joker Shad
Abborre 44 cm 1,3 kg
Terminator Spinnerbait med en Joker Shad

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström