Skärgården levererar!

Nyligen hade jag en guidning med tre herrar i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Vi körde spinnfiske efter gädda, och fläckvis så nappade gäddan hårt på Stormjiggarna..

Nyligen hade jag tre herrar på gäddfiske i skärgården, och bra gick det med tanke på att det i princip var vindstilla och mycket sol på det! Vi hittade gäddan fläckvis, och Storms Split Tail kändes extra het den här fiskedagen upplevde jag (i andra färger dock)! Vi hittade gäddorna vassnära, men även en bit ut i samband med sjögräsområden. Gäddan på bild var riktigt cool, den kom med hög fart från sidan och klippte betet så det for åt sidan kunde vi se i det klara vattnet. Mitt på dagen hade vi ett skönt lunchbreak (se bild/Rapalabåten), och fräste på en kryddig pytt vilken smakade riktigt bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer