32 gäddor för kunderna!

Nyligen hade jag en gäddfiskeguidning i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Vi hade sol och fint väder, men gäddorna nappade förvånansvärt bra ändå trots ”dåligt” fiskeväder!

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning med lite gäster på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade en fantastiskt fin dag med en härlig sol och svaga vindar, vilket egentligen inte är bra alls för fisket men nu nappade gäddorna riktigt bra (vi tappade även väldigt många också)! Vi körde med olika beten, men Blue Fox skeddragen och Storms grymma jiggar fiskade bäst för oss den här trevliga fiskedagen. Totalt landade vi 32 st gäddor, varav en gädda var över metern. Bäst fiske hade vi på grunt vatten, men det blev även gäddor på lite djupare fiskevatten. Lunchen jag bjöd på den här dagen bestod av en kryddig gräddstuvad pytt samt med extra mycket paprika, lök, bacon och en Crème Fraiche (paprika/chili) på det – mycket gott på sjön kan jag lova när man fräser på den på en Muurikkapanna! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer