Glupska gäddor!!

Nyligen hade jag ett kul gäddfiske inbokat med min vän J-F Marinot, och bra gick det! En av gäddorna kunde inte låta bli Storm Split Tail jiggen trots att munnen var full!

Nyligen hade jag ett kul gäddfiske inbokat, och bra gick det! Vi fiskade från min Quintrexbåt med sikte på hungriga efterleksgäddor, och bra gick det då vi hittade en drös hungriga gäddor varav en fisk utmärkte sig mer än dom andra (se bilden). Vi fiskade generellt ganska grunt, och bäst fiske hade vi med Storms mjuka och fina jiggar. Framförallt Storm Split Tail och Seeker Shad gav fisk, men även Giant tail och Rapala X Rap Jointed Shad som är en riktigt trevlig wobbler! Ganska intressant måste jag säga att en gädda som har hela munnen full med mat fortsätter att hugga som gäddan på bilden, och samtidigt otroligt att man lyckas kroka dom också måste jag säga! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer