Subwalk 15 är het!

Nyligen körde vi ett kul gäddfiske i ”nya” vatten, och bra gick det! Fläckvis nappade det bra med gädda, men framförallt när det blev mulet och vinden tilltog så tog dom bra!

Nyligen körde jag ett kul gäddfiske med en kompis, och bra gick det! Vi körde ett spinnfiske i ”nya” och coola fiskevatten för mig, och bra med napp fick vi på flera av platserna i området! Jag har dock fiskat i vattnet tidigare men då bara under höstfisken, och det kan ju skilja sig en hel del från vatten till vatten beroende på årstid etc! Gäddorna var dock mycket kinkiga den här fiskedagen då vi hade starkt solsken och dessutom ett totalt vindstilla väder, men när det kom in lite moln och svaga vindar runt lunchtid så nappade dom bra (även gäddan på bilden tog vi just då)! Vi körde med blandade beten och som vanligt så nappade det bra på dom vanliga gäddbetena, men ”gammelgäddan” på bilden tog vi på en Rapala Sub Walk 15 (vilket är ett grymt trevligt gäddbete med ett jättebra häng tacklat på en flourcarbontaffs), då vi testade olika beten för att knäcka koden för dagen! De flesta gäddorna var små, men gäddan på bild utmärkte sig lite extra. Efter att vi hade vårt trevliga gäddrally så sprack solen fram igen samtidigt som det blev totalt vindstilla, varvid gäddorna blev lite kinkiga igen men det var väntat! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer