Trevligt Blue Fox gäddfiske i solskenet!

Nyligen hade jag gäster på gäddfiske, och bra gick det! Vi körde spinnfiske runt vikar och skär, och fick även fisk! Dom stora uteblev, men fläckvis så nappade det bra…

Nyligen hade jag lite gäster i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi körde spinnfiske på olika platser, och på framförallt en plats hittade vi mycket gädda där dom hade samlats! Platsen brukar dock vara ett säkert kort, och så även den här gången! Vi blandade med olika beten då jag inte fiskat mycket gädda den sista tiden, men skeddragen och stora spinnare från Blue Fox samt Storms jiggar gav bäst den här dagen! Det var fler båtar ute på sjön kunde vi konstatera, och en båt låg på ett stort område som jag hade tänkt besöka, och efter ett tag ropade dom på hjälp. Dom saknade en våg så givetvis hjälper man sina fiskebröder om man kan! Väl där kunde jag konstatera att gäddan vägde 7,3 kg och 110 cm lång, vilket var ett personbästa för fångstmannen! En fin fisk, det är bara att gratulera fångstmannen! Jag har förövrigt nog inte skrattat så mycket som den här fiskedagen på en fisketur (åtminstone på länge), en galen men kul fiskeshow rakt igenom (men det tar vi en annan gång) Tack grabbar för en riktigt kul dag – vi hörs! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer