Scatter Rap Husky = fiskmagnet.

Igår lördag var det planerat att jag skulle till dalarna på trollingtävling. Isläget ställde till det, så tävlingen blev inställd. Istället var vi några båtar som fiskade på en sjö i hemmatrakten. Klubbkompisen Olle Eriksson och jag fiskade i min båt. Vi hittade en fin djupkant där betesfisken var samlade,stora mängder med siklöja. Första gäddan tog en ytligt fiskad Scatter Rap Husky 13cm i färg SSH. Idag ratade gäddorna allt utom just Scatter Husky. Dom imiterar en skadad betesfisk med sin oregelbundna gång. Det triggar rovfiskarna till hugg. Totalt fick vi sju gäddor. Våra fiskar räckte till total seger i interntävlingen mot dom andra båtarna. Nästa helg är det planerat långhelg på Vänern. Rapport kommer. Fiskehälsningar

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren