Fin lax räddade dagen!

Igår fiskade jag med klubbkompisarna Andreas Jakobsson och Olle Eriksson på Vättern. På förmiddagen hade vi riktigt trögt fiske, inte ett pet på grejorna fram till kl 12. Då tog vi beslutet att göra en längre förflyttning. Det brukar löna sig att ta upp alla grejor och åka en bit, annars blir det bara en lång raksträcka utan hugg. På den nya platsen såg det mycket bättre ut med betesfisk och endel fina bågar på ekolodet. Första fisken blev en stor röding på ca 3 kg, den fick snabbt simma tillbaka utan bild då den var lekfärgad. Nästa hugg kom på djupriggen,Tekotan morrade ilsket, nu satt en bättre fisk i andra änden. Olle drillade fint in en Vätternlax i fin kondition. Riktigt roligt när laxarna ser så ut. Bra jobbat med utsättningsfiskarna. Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren