Rapala X-Rap Jointed Shad fiskade bäst

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning med många napp. Vi fick ett gäng gäddor, men inte lika många som senast (2 år sedan) då de drog 64 st gäddor! Dagens bete: Rapala X-Rap Jointed Shad 13 cm…

Nyligen hade jag Aros Hyresmaskiner i Västerås AB på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Jag hade samma företag (och samma gäng) i båten på ett event som för 2 år sedan, och då drog vi snygga 64 st gäddor, en gös och en stor abborre den fiskedagen fördelat på 3 kunder, men just den här fiskedagen så fick vi kämpa lite extra för varje napp och gädda som vi landade! Vi blandade en hel del med våra beten nu, och körde med bl.a. Rapala Peto/Otus, X-Rap Jointed Shad, Seeker Shad samt med Blue Fox skeddrag, och fick fisk på det mesta. Dock upplevde jag att Rapala X-Rap Jointed Shad 13 cm var klart hetast den här fiskedagen i F.T färgen! Fisken hittade vi ganska grunt, men några gäddor fick vi även på lite djupare vatten! All fisk fick gå tillbaka (några var fina), och simmade utan problem tillbaka till sitt rätta element igen efter avkrokning! För er som behöver hyra verktyg/maskiner/byggställningar etc, så har Aros Hyresmaskiner AB det mesta hemma (dom finns i Stockholm, Bålsta, Enköping samt i Västerås där deras verksamhet började)! Hemsida: www.aroshyresmaskiner.se Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer