Ett fiskeäventyr med grabbarna!

I torsdags packade jag och Elvis bilen med tält och fiskesakerna. En natts övernattning i Malungsskogen väntade. Vi mötte upp Magnus Bengtsson med sonen Max i Malung. Magnus och Max har vi fiskat ihop med förut, men då var det gösfiske på Norasjön. Nu väntade ett annat fiske som var helt nytt för Elvis. Innan vi åkte mot skogen, fick Elvis och jag en visning av Normarks lager. Det var kul att se hur allt fungerade. Efter 20 min i bilen var vi framme vid den tilltänkta lägerplatsen, en ö mitt i älven. Tälten sattes upp och nu väntade fiske. Max var snabbt ner till älven och drog dagens första fisk en mindre öring.Det dröjde inte länge förens Elvis fick sin första öring, den tog på en kopparfärgad Vibrax spinnare.Grabbarna fick även några abborrar innan det var dags för kvällsmat. Magnus lagade till färsk fisk med nyplockade kantareller, det smakade riktigt bra.Efter maten fiskade vi en stund till innan läggdags. Elvis fick sin första harr grattis till pb. Även den tog på en Vibrax spinnare.Max fick några fina borrar på spinnare.Efter en natt i tältet, så fiskade vi några timmar innan hemfärd. Max drog då nytt pb på abborre grattis. Tack grabbar för en trevlig fisketur. Fiskehälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer