Nattens vampyrer jagar i mörkret!

Igår kväll åkte jag och farsan ut på sjön. Nattfiske efter gös, är ett spännande fiske som lätt blir beroendeframkallande. När jag fiskar gös på natten kör jag båten i saktafart och svänger mycket. Ca 1,3 knops fart fungerar bra för mig. Första fisken tog en ytligt fiskad Orginal 18 i färgen S, en riktig klassiker som fungerar bra när fiskarna jagar högt i vattenmassorna. Nu jagade gösarna helt ytligt när mörkret lade sig som ett lock över sjön . Nästa fisk tog en Scatter Husky 13cm i färgen (HFSBR) en färg som fungerar bra i mörkret med den skarpafärgen på buken.När det var som mörkast tog fiskarna en vilopaus, för att sen börja jakten i gryningen igen. Natten sista gös, blev den största som även den tog på färgen (HFSBR) nu är gösfisket riktigt bra, så åk ut på natten och testa ett spännandefiske. Göshälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer