Trixande gav stora gösar i belöning!

Fisket har varit lite knepigt senaste fisketurerna på hemmasjöarna. Gösarna har varit tröga och svåra att få till hugg, den nordostliga vinden som varit är inte bra för fisket. Dom ställer sig och trycker och vill inte hugga. Det som gällde var att få betet att gå på rätt djup, första turen viktade vi Wobblerna med 25 gr sänke tio meter före draget. Då lyckades Andreas och jag få några fina att hugga i mörkret.Igår var vi åter på sjön, då hade vi med Björn Fransson som jobbar i den lokala fiskebutiken i Nora. Vi började fisket med Spöparavaner och Scatter Rap Husky i olika färger. Fiskekompisen Ronnie med hans son var också ute med sin båt, dom fick snabbt några fina gösar på ytligt fiskade Scatter Husky. Vi hade inte ett pet på våra grejor. Det han gjorde annorlunda var att han fiskade med stora pulkor istället för spöparavaner. Så när Ronnie fick sin tredje gös, så skickade jag ut pulkorna istället. Det dröjde inte länge förens det gav resultat och Björn fick ett nytt Pb på gös 3,2 kg.Nu var det helt plötsligt bra fart på fiskarna, två fina gösar landades snabbt.Bytet till dom stora pulkorna gjorde att Wobblerna gick lite högre upp i vattnet där fiskarna jagade. Björn höjde sitt pb yttligare engång till . Gösen tog på Rapala Husky Scatter i färgen HFSBR vikt 4,2 kg. Grattis till nytt pb.Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer