Stormjiggarna levererade!

Nyligen hade jag ett kul gäddfiske i ”lillbåten”, och bra gick det! Vi fick ett gäng gäddor, och bäst nappade det på Storms heta jiggar!

Nyligen hade jag en kul guidning på gädda med stammisarna Victor och Andreas, och bra gick det! Dock hade vi ett hyfsat segt fiske på första fiskeplatsen där vi nötte ganska hårt (ett mycket bra ställe med fin potential)! Nästa plats, en het kant/brant med en fin platå levererade genast. Vi fick flertalet gäddor på platsen, och bäst fiskade nog Storms jiggar (Storm T-Bone samt Seeker Shad), men vi fick även gäddor på andra beten som herrarna hade med sig! Victor startade starkt, men Andreas fiskade fint ikapp så det blev en ganska rättvis fördelning på gäddorna under fiskedagen! Även jag hade turen att få drilla fisk då jag mestadels fiskade i deras kölvatten. Vattentempen var relativt låg, så det gällde att fiska hyfsat långsamt med långa vevstop. Generellt tog vi fisken ganska grunt, men det var någon enstaka gädda som vi fick på lite djupare vatten med lite vikter på jiggen! Kanter, betesfisk etc är alltid bra att ha koll på, och vi har ofta en stor hjälp av min Humminbird Solix 12si plotter då vi letar efter framförallt bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket oavsett vad och vart vi fiskar. Humminbird Side Image (si) är kalas att söka kanter, betesfisk, vrak etc med, och rekommenderas varmt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Det kanske är ett bra och kul julklappstips till dom som inte har fiskat med en Storm Seeker Shad eller Storm T-Bone jigg förut!? Eller varför inte ge bort en fiskeguidning med mig som julklapp!? Presentkort finns och kan mailas vid önskemål om ni vill ge bort en fiskeguidning!? :-)

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer