Större gädda landad på kajakfiskeguidning

Nyligen hade jag en skön kajakfiskeguidning med några vänner, och bra gick det! Trögt fiske, men största gädda på 8,7 kg via en Seeker Shad (första kajakfisken någonsin)!

Nyligen hade jag en skön kajakfiskeguidning med några vänner, och bra gick det! Vi valde ett fiskevatten som saknar ramp, och då vi hade 3 fiskekajaker (jag och mina gäster), så kom vi åt fiskevattnet ändå! Det var mina vänner Roger Granat och Tommy Herskoi, samt jag som körde från varsin fiskekajak som jag även tillhandahöll! Vi hade ett hyfsat trögt fiske, men alla tre fick drilla fisk (även jag)! Roger (och även Tommy) som aldrig kajakfiskat tidigare rivstartade med en gäddmadam på fina 8,7 kg (105 cm lång vill jag minnas) via en Storm Seeker Shad jigg (kul som tusan med en så fin gädda, dessutom första kajakfisken någonsin)! Gästerna fiskade från en Hobie Pro Angler 12, samt en Hobie Mirage Outback fiskekajak, och blev riktigt taggade på mer kajakfiske framöver kan jag lugnt lova er, då de verkligen gillade och uppskattade fisketuren! För er som är sugna på kajakfiske framöver så är ni varmt välkomna, och givetvis väljer vi coola vatten utan båtramp där chansen är bra på en stor fisk (precis som den här fiskedagen)! För er som inte visste det så kör jag även kajakfiskeguidningar på större vatten, men jag skulle nog behöva en fiskekajak till inför kajakguidningarna 2020 känner jag! Jag tänker mig i första hand max 2 kunder per fisketur (eventuellt 3 gäster)! Kajakfiske är kul, så hojta till om ni vill ut på ett kul kajakfiske framöver! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av den här ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Det kanske är ett kul julklappstips till dom som inte har fiskat med en Storm Seeker Shad tidigare!? Rekommenderas varmt! Eller varför inte ge bort en fiskeguidning med mig som julklapp!? Presentkort finns och kan mailas vid önskemål om ni vill ge bort en fiskeguidning!? :-)

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer