Stora gösar gav oss ett drömfiske!

Tidigt i fredags morse åkte jag och farsan iväg med bil och båt. En heldags trollingtur efter gös väntade. Jag riggade spöna med Rapala Orginal f18,samt Scatter Rap Husky 13 cm i skarpa färger,det brukar ge resultat i det grumliga vattnet vi fiskar i. Betena släpptes ut med 35 meters linlängd. Båten kördes fram i en fart av 1,8 knop. Det dröjde inte många minuter, förens ett spö singnalerade att det satt fisk i andra änden. En fin gös tyckte att en Orginal 18 i färgen Ft såg god ut. Vi hittade en fläck där det var fullt med betesfisk på ekolodet, där jagade gösarna för fullt, måsdyk visade vägen. Det blev riktig svettigt i båten dubbel, trippel,fyrhugg gav oss ett fiske man kommer minnas länge.Ett gäng fina gäddor blandade sig också in i jakten.Dagens bästa bete var Rapala Scatter Husky 13cm i färgen FFHC (citronen). Nu runt midsommar är gösfisket riktigt bra, så åk ut och testa ett roligt,enkelt fiske. I filmklippet nedan ser ni hur Scatter Husky går i vattnet. https://youtu.be/zIV0erAk0Ps

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren