Knäck koden, få stora gösar i belöning!

Efter det kalla vädret som varit några veckor nu, så har fisket varit riktigt svårt. Temperaturen i ytvattnet har varit på 16-18gr, så dom annars ytjagande gösarna, har gått ner i vattenmassorna. Den tekniken som fungerat för mig på slutet är att sätta fast ett sänke på ca 40gr, 10 meter före Wobblern med en gummisnodd. Då får man ner draget till det djupet gösarna jagar På. Klassikern Rapala Orginal F18 trollad i 1,4 knop, har fungerat bra. Svänger man mycket med båten och stannar ibland, så får Wobblern en oregelbunden,flyende gång som triggar gösarna till hugg.Gösarna är nyckfulla, man får testa sig fram vad som fungerar, ingen tur är den andra lik. Man får testa olika tyngder tills man hittar dagens kod. Göshälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren