Abborren är på min sida nu

Från att ha haft väldigt svårt att hitta några bättre abborrar så har senaste passen varit riktigt bra.

Senaste passet hittade jag fisken på mellan 8-9m på grynnkanter. Gemensamt för de platser jag hittade abborren på var att det var en flack kant. Gärna så att det gick ut som en liten tunga där. På sådana ställen hade abborren ställt sig.

En mörk 41a som slukade min Largo Shad.

Oftast fick jag 2-3 abborrar där jag hittade fisken sen var nyhetens behag borta så då var det bara att söka efter ny fisk och byta ankring.

Bästa ankringen blev denna när jag lyckades lura två riktigt fina abborrar.

44 och 45cm höstabborre

Denna dag var det en Largo Shad riggad på en 14g jiggskalle som gällde. Bottennära men hastigheten spelade inte så stor roll, ville dom ha den så tog dom och ville dom inte spelade det ingen roll hur man gjorde.

Largo Shad har varit riktigt het senaste passen!

Abborrfisket är stekhett just nu. Ut och fiska!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids