Bra fiske med Haku och T-Bone!

Nyligen hade vi en kul dag på sjön, och bra gick det också! Jag var ute med mina vänner Felix och Torbjörn på gäddsafari i min Quintrexbåt, och bra fiske hade vi också (över förväntan faktiskt & största på dryga metern samt 3 över 5 kg), och samtidigt hade vi många napp! Hetast var nog Storm T-bone samt Rapala Haku som gav flest napp! 13 Fishing spöna var förövrigt lika härliga & sköna som vanligt, och samtidigt kastade min Concept A3 rulle faktiskt dubbelt så långt som mina vänner trots att de båda är mycket duktiga på att fiska (det var såklart inte mannen bakom spöt utan utrustningen som avgjorde)! Shiiiiiit vad jag gillar min A3 rulle! Det finns förövrigt höger & vänster vev, samt 3 utväxlingar på den rullen (5,5:1, 6,3:1 & 8,1:1)! Jag själv har en 5,5:1, men nästa A3 rulle blir en 8,1:1 för min egen del! Har ni inte kikat och klämt på 13 Fishing Concept A3 rullen, så gör det! Ska ett bra haspelspö så har jag ett nytt favoritspö numera sedan i somras, spana in Black Fate 8,6 fot 40-130 gr, ni kommer inte bli besvikna (love it)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer