Bra gäddfiske med Storm T-Bone tidigare i höstas

Tidigare i höstas så hade vi ett bra fiske med helt okey gäddor, och allt på Storm T-Bone! Vi provade även annat, men samtliga gäddor valde en T-Bone i olika färger!

Tidigare i höstas körde vi lite gädda i heta grytan, och helt okey gick det! Dock var gäddorna extremt selektiva i den svaga vinden och finvädret, då de endast tog på Storm T-bone i den stora storleken! Färgerna verkade inte spela någon roll alls, utan det kändes som att det framförallt var gången och volymen på jiggen som attraherade gäddan till hugg! Även polaren som bytte egna beten hela tiden (av andra märken), gick sen över till mina T-bone på slutet då han var desperat, men då hade det redan börjat skymma och gäddorna slutat att hugga! Resultatet blev 100% T-Bone, men tyvärr bommade både min vän och min son helt och hållet! 13 Fishing spöna då!? Heeeelt suveräna och perfekta till mitt gäddfiske! Vi pratar om Black Fate 8,6 fot och 40 – 130 gr kastvikt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer