Fin gädda på Storm T-Bone, återigen!

Nyligen hade jag ett kul gäddfiske med en god vän från Frankrike, och bra gick det! Storm T-Bone gav dagens bästa fiskar! 13 Fishing fick samtidigt toppbetyg, läs mer nedan!

Nyligen körde jag och min gode vän Jean-Francois från Paris ett kul gäddfiske i ”heta grytan”, och helt okey gick det! Ovanligt försiktiga gäddor överlag, men stora Storm T-bone gillade dom (och som även gav dagens bästa gäddor)! Dessutom tappade vi en stor gädda i samma size, så det kunde ha blivit ännu bättre! Fiske är fiske, och det hör såklart till spänningen att det inte alltid går hela vägen hem! Jag måste förövrigt samtidigt säga att dom nya spöna från 13-FISHING var klart över förväntan (superfina)! Tex mitt nya haspel upp till 140 gr var en riktig kastkanon samtidigt som den var lätt och skön i handen, och har redan blivit ett favoritspö för min egen del då vi pratar tungt gäddfiske med haspelspöna! Dessutom kommer den att bli kanon nu när kylan sjunker ännu mer, då spöna med multirulle kyler händerna! Perfekt till bl.a. Rugen, sent hemmafiske innan isen lägger sig… eller varför inte mitt i sommaren!? Vid minusgrader så fryser nog ringarna lite, men det gör alla spön oavsett modell eller märke… och hur ofta spinnfiskar man i minusgrader egentligen!? Spöt heter 13 Fishing Fate Black 40 – 130 gr och är 8,6 fot långt, båda tummarna upp från min sida (ett superbra spö som pallar tunga beten)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer