Stor gädda på fiskeguidning igen!

Tidigare i höstas hade jag en kul dag på sjön med några gäster, och bra gick det (gädda, abborre & gös). Vi hade en blåsig dag, men också en stor gädda landad – vilken värmde gott!

Yes, tidigare i höstas hade jag en kul guidedag på sjön då vi landade både gädda, gös och abborre (kunderna såklart)! Vi körde en mix av olika fiskemetoder, och flest fiskar drog vi via dropshotfisket på en brant där vi hade lite lä från den hårda och kalla vinden! Den här fina gäddan på bild blev dagens bästa fisk, och blev även ett riktigt fint p.b för kunden som var överlycklig över fångsten! Vi blandade ganska mycket med olika beten, och fick bland annat gädda, gös och abborre med Storms jiggar (Storm Lures) på olika fiskedjup! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!!

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer