Summering av fisket 2020

Då är fisket för 2020 över ett år som jag med säkerhet aldrig får uppleva igen vad det gäller fisket .Tanken var att jag inte skulle fiska så mycket gös detta år men sen fick jag lite griller i huvudet att om man skulle försöka att fånga över 100st supersize gösar detta året och att lyckats att få supersize gösar i 10 olika vatten detta trodde jag själv inte var möjligt men jag skulle göra ett försök i år tänkte jag .Och nu när året är slut så har jag när jag räknat igenom alla supersize gösar ordentligt , så fick jag fram att jag lyckades att få hela 109st i år ,och jag lyckades även att uppnå målet att få supersize gösar i 10 olika vatten också. Mina 6 största gösar var över 10 kg och den största vägde 11,38 kg och var spinnfiskad på en rapala peto en av dom roligaste fiskar jag fått jag kunde aldrig nånsin drömma om att man kunde få en sån gös på spinnfiske i våra vatten .Det blev även några fina bonus gäddor över 10 kg detta året och med detta vill jag önska alla ett gott nytt 2021..

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander