Lyckad guidning på ismete!

Nyligen hade jag en trevlig ismeteguidning med en stamkund. Nya StrikeMatser borren gick som en dröm, och fisk fick vi också!

Nyligen guidade jag på min egna födelsedag (för 2a eller 3e gången nu genom åren), och bra gick det! Det blev ett helt nytt fiskevatten för oss alla (liten insjö norrut). Prio ett var såklart en säker is, vilket den även var men även fisk ville vi ha såklart! Napp fick vi också, och vi missa även napp/gädda som nappade försiktigt under fiskedagen!

Nya grymma StrikeMaster borren gick som en dröm, helt tyst och luktfri vilket är riktigt skönt! Min gamla borr gick på bensin, och det hände att den ibland kunde tjura ihop vilket inte var kul, så är ni ute efter en bra stor isborr så rekommenderar jag nya StrikeMaster 40v motorisborren som drivs med ett kraftfullt Lithiumbatteri på 5Ah! En grymt trevlig isborr helt enkelt, och personligen valde jag 250 mm borren! Dessutom har borren en testknapp där man kan se hur mycket batteri man har kvar, och hittills har jag haft 4 av 4 gröna dioder lysande efter varje fisketur nu i vinter, vilket innebär att jag knappt använt något alls av batterikapaciteten – grymt bra!

Jag passade även på att söka efter lite struktur, betesfisk etc runt med min Humminbird Helix 5″ si, vilket även funka klockrent! Det blev en mycket trevlig och kul fiskedag på isen med en skön brasa, och dessutom ett godkänt nytt PB för kundens son William (de var bara två fiskande totalt med mig)! Då det blåste hyfsat kallt så hade vi även ett vindskydd med ut på isen, och en grill vilket värmde gott samtidigt som vi grillade kryddiga korvar på isen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller ut på isen snart) – boka vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vinterspecial: Vintern är här nu på allvar, och för er som vill komma ut på ismete, eller varför inte vanligt pimpelfiske efter abborre så kör jag guidningar på det också såklart! Eller varför inte en mix av båda metoderna!? Isdubbar & pimpelspön etc finns det gott om, och samtidigt har jag många års rutin på isfiske & issäkerhet! Vill ni bara komma ut och pimpla lite abborre så gör jag ett specialpris på pimpelfiske! Kanske en perfekt aktivitet för familjen med korvgrillning mellan nappen!?

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer