Bra Gösfiske i hårda vinden, fina fiskar landade..

Nyligen körde vi vinterns troligen sista ismete, och bra gick det! Många napp trots mycket hårda vindar! Flera bättre fiskar landade!

Felix Rimfrost med personbästa på gös, åtminstone från isen!
Viktor var stekhet på isen och fiskade mycket bra!
Även undertecknad fiskeguide fick drilla gösar under fiskedagen!
Fel art, men kul ändå!
En mycket trevlig pimpelrule från 13 Fishing (”Free Fall” som jag gillade skarpt), samt en riktigt fin jigg (Storm 360 GT Coastal)! Jiggen är stekhet då den är så lik en nors i solljuset!

Nyligen körde jag ett ismete efter gös & gädda med vänner, och bra gick det! Vi fick ett gäng gösar & gäddor under dagen, varav några bättre fiskar som Viktor Rasjö och Felix Rimfrost snyggt fick drilla upp (även jag drilla såklart)! Vinden var inte snäll på något sätt (mycket hård och elak trots att tempen låg runt nollan), men nappen höll oss varma så det vart en kanondag på isen ändå med en grill som också värmde! Jag provade även nya 13FISHING FREE FALL pimpelrullen, och riktigt trevlig var den (se bild)! Betet är förövrigt en Storm 360 GT Coastal jigg, som oftast fiskar mycket bra på gösen! Jag hade en större gös uppe kunde vi se på min Humminbird plotter som visade intresse för jiggen, men den ville inte nappa! Kanske var det en av våra gösar som vi tidigare hade släppt tillbaka under fiskedagen!? Isen var mycket bra där vi var, och precis som tidigare funkade min StrikeMaster isborr riktigt bra! Endast 1 av 4 dioder lös på testknappen vilket är riktigt bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. En stor VARNING också!! Isarna som finns kvar är på många håll i landet väldigt ojämna i kvalitén samt i tjockleken – så var mycket försiktiga nu när det blivit så varmt om ni eventuellt ska ut! Trots tjock is kan isarna vara förrädiska och mjuka (farliga), så var försiktiga! En ispik är ett måste, likaså isdubbar samt en livlina tycker jag! Jag skulle inte rekommendera isfiske söder om typ Dalarna etc, utan man måste norrut nu!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer