Fortsatt bra gäddfiske igen!

I söndags hade jag stamkunderna Andreas och Victor i båten på gäddfiske/guidning, och bra gick det! Det blev flera fina gäddor landat igen, varav mina gäster drog dom två största! En härlig dag på sjön som måste upplevas…

I lördags hade jag mina stamkunder Andreas och Victor i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det även den här fiskedagen! Vi sjösatte båten på ett annat ställe den här dagen, och fisk fick vi även här! Vi började dock med lite spinnfiske nära rampen då det såg intressant ut där (nya ställen), och bra med napp hade vi även där! Det blev en del fisk landat på flertalet ställen, varav Andreas drog den största för dagen och Victor knep även han en fin fisk! Även jag som fiskeguide fiskade under dagen, men oftast så fiskade jag “bakom” grabbarna eller utåt då gästen alltid bör ha företräde till ofiskat vatten anser jag!

Förutom alla gäddorna som vi landade så missade vi även en drös gäddor som bara petade på våra beten eller följde efter ända till båten! Vi hade säkert 3-4 stora gäddor som bara simmade efter och vände vi båten, dom flesta för Andreas och Victor som fiskade bra under dagen! Återigen körde vi med blandade beten under dagen, och ett bete som gav fisk var Rapala Gliding Rap (nästan samma som Rapala Twitchin Rap)! Det blev både olekta och utlekta gäddor landat för oss, varav en gädda hade (troligen) en liten brax i magen!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer