Gäddor, abborrar, gösar och en brax på guidning!

Nyligen hade jag några gäster i båten på ett kul ”mixfiske”, och bra gick det! Vi fick mycket fisk trots att vi hela tiden fick leta fisk, och extra kul var att gästerna fick nya p.b i min båt!

Nyligen hade jag några gäster I båten på ett kul ”mixfiske” (olika arter), och bra gick det! Ca +55 st abborrar, 19 eller 20 st gösar, 9 st gäddor samt 1 braxen blev det på våra beten! Ca 85 fisk totalt utöver dom som vi tappade, och extra kul med många olika arter! På trollingfisket så var Rapala Scatter Rap överlägset bäst, se bild! Även Rapala Tail Dancer fiskade som väntat bra (som går lite djupare), speciellt tidigare på kvällen då fisken gick djupt! Kul fiske med flera nya fina p.b för gästerna, men utan Humminbirds suveräna Side Image så hade vi inte hittat alla fiskstimmen skulle jag vilja påstå! Sen under själva trollingfisket så såg vi flera riktigt bra (stora) ekon av fiskar som inte ville bita, kanske för att vi missade dom på höjden eller kanske för långt bort!? Hur som helst så såg vi många stora ekon! Vi körde en mix av dropshot, jiggfiske, spinnfiske samt trollingfiske, och alla metoderna gav fisk! Förutom alla arterna vi fick så hade vi en riktigt stor asp intill båten också (över 4 kg) då vi låg på en grynna och fiskade abborre, den hade varit riktigt kul att fånga men han stack som en avlöning så fort han såg båten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och framförallt höstens (samt vinterns) fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer