Mycket bra fiske på Vättern

Igår fiskade jag Och Olle Eriksson i den Norra delen på Vättern. När vi lämnade hamnen tidigt på morgonen, så var det bara 7 grader i luften, så det var lite småkyligt. Efter en kort båttur riggade vi ut spöna. Spinnare och små betesfiskar nere på djupet 18-25 meter började vi med. En fin djupkant mellan 35-50 meter visade fina betesbollar med jagande rovfiskar runt. Vi började snurra runt den fläcken, det tog inte lång tid innan dagens första Röding satt på kroken.

Idag visade Vättern sig från sin bästa sida, huggen duggade tätt, riktigt roligt fiske. Både laxar och Rödingar blandade sig in i jakten.

Klarälvslaxarna håller riktigt fin kvalitet på Vättern nu. Vi får hoppas dom växer på sig några kilo till, så kommer det bli ett roligt fiske i höst och Vinter.

Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren