RAPALA V Blade Dominerar

Äntligen har jag varit ute på Abborrefiske. Förväntningarna har varit höga och de har faktiskt nappat riktigt bra. Det verkar som abborren har haft de gynnsamt och det finns fisk i stort sett överallt i mina sjöar här i Skaraborg.

En rejäl ”Borre” som högg på en V Blade i färgen G.

Till en början har jag haft vibrationsbeten som ett slags sökbete och när jag sedan funnit fisk bytt till mer naturliknande drag. Men de sista två turerna har det varit V Blade och till viss del Rip N Rap som i stort sett ståt för all fångad fisk!

Två kroken i fram gör att fisken sitter otroligt bra krokad.

Vi har hittat fisken i närheten av struktur och grunda partier. Enklast och effektivast är en ganska snabb jämn invevning men här ska man absolut testa sig fram för bästa resultat för dagen. Jigga den kan var dödligt effektivt.

En +40cm som inte kunde stå emot ett vibrationsbete.

Jag vill bara ge er ett grundtips och det är att inte åka ut på abborrfiske utan någon form av vibrationsbeten. De är enkla att fiska och ger massa fisk och de större abborrarna tvekar inte på att klippa en V Blade. Med andra ord ett superbete man måste ha i lådan.

Testa du med!

Mvh Ove Johansson

Comments

Kommentarer