Nyhet från Rapala!

Att Rapala shadow rap Jack deep serien nu fått en ”storebror” är inte så konstigt med tanke på hur effektiva både Jack deep 5an och fat jacken varit. Jag har hunnit testfiska nya 7cm modellen i sommar och den har levererat både fina öringar och abborrar.

På bilden ser ni en fin öring i god kondition jag tog under ett fiskepass där fisket verkligen var trögt. Ingen fisk i ytan men med Jacken i 7cm modell som drar ner lite extra på djupet började det bita på. En roligt fight med ett lätt 13fishing Muse black spö tillsammans med en 13fishing concept TX och Sufix advance 100% fluorocarbon påspolad. Jack deep 7cm går lika bra att spinnfiska som att ”bonnatrolla”. Betet har en aggressiv gång som är väldigt bra helst nu mot höstkanten när man fiskar i sjö efter öring.

Några favoritfärger till öring

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson