Stor gädda 15kg fångad på en Rapala peto i en kajak

Från en oförglömlig natt , jag såg ovanligt många gäddor denna natt men mest mindre gäddor , men efter några timmar så fick jag se en riktigt fin gädda på lodet och jag hade på känn att detta var en PB gädda. Jag håll på och fiskade på den ett tag och efter att den varit och hugget i betet två gånger utan att fastna så tredje gången högg den på ordentligt på min Rapala peto 14 cm i färgen SMB, och spänningen var otrolig innan jag fick se henne i ytan och jag hade rätt upp kom en otroligt fin PB gädda i en grym kondition en magisk känsla att bara få se en sån här fisk i live gäddan vägde 15,2 kg och var 126 cm lång. Spöet jag använder är ett 13fishing Muse 20-80g och rullen är en 13fishing concept tx2 otroligt trevliga grejor att drilla fisk med.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander