Asp, gädda och abborre på Rapala!

Tidigare i höstas åkte jag och kompisen Felix Rimfrost och provade en grynna som jag trodde mycket på, och bra med napp fick vi också på våra Rapala vobbler samt Stormjiggar!

Tidigare i år åkte jag och kompisen Felix Rimfrost till ett ”nytt” ställe (åtminstone för mig) för att checka hur fisket var där, och bra gick det! Vi fiskade från min Quintrexbåt, och fick en drös abborrar och gäddor på lätt utrustning, samt hade ett bra fiske med flera olika Rapala wobblers! Bl.a. så fiskade Rapala BX Bratt och Scatter Rap riktigt bra, och en färg som abborrarna verkade gilla extra var den med blå rygg, se bild! Aspius Aspius heter den på Latin, vi fick även en fin asp på riktat fiske vilket var kul!! Vi åkte faktiskt dit för att fiska asp, då vi ville prova grundet som jag trodde mycket på, och som väntat så fanns det asp där! Förvånansvärt mycket abborre och gädda blev det också, kul som tusan! Beten som rocka var Blue Fox Vibrax spinnaren (bra på abborre, gädda, asp och många andra rovfiskar), Rapala BX Bratt och gäddmagneten Haku på grunt vatten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och många äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer