Fin gädda på Rapala Otus, igen!

Nyligen var jag ute med en gäst på gäddfiske i ett spännande fiskevatten, och bra gick det! Vi fick ett gäng gäddor och även abborrar på våra beten! Dagens fisk tog en Rapala Otus efter ca 1 minuts fiske, dagen var räddad!

Nyligen var jag ute med en gäst på ett kul gäddfiske i Quintrexbåten, och bra gick det! Vi började dagen med en fin gädda efter ca 1 minuts fiske (se bild), dagen var räddad med den fisken även om man alltid vill ha mer och ännu större fisk! Betet var en Rapala Otus som alltid är stekhet i mina ögon! Ett grymt fint bete som simmar som en dröm med sin vaggande gång och förföriska tail, mycket fin i vattnet och ett måste i boxen känner jag! Dessutom är Rapala Otus, Peto och Haku tre riktigt trevliga julklappar för er som har idétorka!? Eller så köper man ett 13 Fishing spö som julklapp, riktigt fina och prisvärda spön måste jag säga (se abborrebilden)! Resten av dagen fick vi bara mindre gäddor, ett gäng abborrar och en förlist kräftbur full med kräftor som vi räddade från sitt fängelse så de kunde leva vidare bland stenar och annat bråte! Bäst fiske hade vi på tre platser, varav ett större stenparti var bäst för gäddan (samt kräftburen) medans abborrarna fick vi på ett flak med en fin brant ner till djupt vatten! Vi fick all fisk mellan 2-6 meter under dagen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och många äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer