Gös, gädda, abborre & julklappstips!

Nyligen körde jag och sonen ett kul vertikal och dropshotfiske innan kylan kom, och bra gick det! vi fick en drös abborrar, flera gäddor och gös på våra jiggar! Ett tag hade vi både gädda, gös och abborre i håven..

Nyligen körde jag och sonen ett ”mixfiske” i Quintrexbåten, och bra gick det! Vi fick en drös abborrar och gäddor men även gösen nappade! Ett tag hade vi både gädda, gös och abborre i håven, kul som tusan när man har barn ombord! Vi fiskade med 13 Fishing 10- 30 gr Black Fate spöna, och riktigt bra funkade utrustningen till det här fisket då vi hade ganska tunga sänken nertill då vi dropshotfiskade! Vi hittade fisken på en plats som jag tidigare haft bra abborrefiske på, men nu var det även både gös och gäddor på platsen vilket var kul! Vi hittade fisken mellan 2-12 meter blandat då det fanns mycket fisk hela vägen efter djupkurvan! På det grundaste fisket fick vi bara abborre, men på djupet hittade vi alla de tre arterna vilket var kul!

Nu närmar sig julen och för er som funderar på julklappar så kommer här några tips. Varför inte ett 13fishing Black Fate spö som är riktigt trevligt (finns olika modeller), samt är mycket prisvärt! Vill man ge ett lite mer exklusivt spö så tycker jag att 13 Fishing Muse Black serien också är kanonfin oavsett om man siktar på ett lättare spö, eller dom kraftfullare spöna för tex gädda! Riktigt fina julklappar för dom som vill ge bort ett spö i julklapp!?

På rullfronten efter grov gädda med tunga beten finns det bara ett klockrent alternativ på marknaden som har en brutal broms (starkaste bromsen), kastar långt samt är mycket pålitlig, och det är såklart ”Kungen” (i mina ögon) 13 Fishing A3 rullen! Jag har själv två A3 med olika utväxling och är helnöjd! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och många äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer