Stora gäddor upp till 125 cm! Rapala Peto var stekhet!

Nyligen körde jag ett spinnfiske efter grov gädda med två gäster från TS VVS Service AB, och så blev det också (stor fisk)! Det blev fem gäddor landade över 1 meter, varav den största hade längden av snygga 125 cm! Rapala Peto dominerade totalt i våran båt, då inga andra beten funkade bra alls för oss..

Nyligen körde jag årets första gäddfiske & guidning från båt, och riktigt bra gick det! Jag hade två gäster ombord i båten från TS VVS Service AB, och för den ena Thomas gick det riktigt bra då han drog flera nya p.b varav det sista dubblerade han med en 105 cm och en 112 cm gädda, utöver dom halvfina gäddorna som vi också fick! Även jag fiskade, och hade turen att dra fina gäddor på 101 cm, 102 cm och en riktig best på 125 cm! Min näst längsta gädda någonsin faktiskt då mitt p.b ligger 5 cm över den här fisken. Topp fem för undertecknad genom åren lyder: 130 cm, 125 cm, 124 cm, 124 cm & 122 cm.

Beten som levererade nu var Rapala Peto (som var helt outstanding oavsett färg), men vissa färger kändes extra heta på tex morgonen, och på eftermiddagen funkade nån helt annan färg bra för oss! Vi provade även en massa jerkbaits, wobblers etc, men inte ett pet på dessa beten, utan en helt vanlig oblyad Peto dominerade totalt! Totalt blev det 19 st gäddor landat, men vi missade även flertalet fiskar, varav den andra Tomas troligen missade en riktigt stor fisk! Tomas har många stora gäddor landade genom åren, varav en på strax under 15 kg för länge sedan..

För er som är sugna på spinnfiske efter gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer