Vänerfisket håller Värdsklass!

Dom senaste fiskepassen på Vänern, har varit riktigt bra. Jag har haft med mig fiskekompisarna) Olle Eriksson och Christer Lindgren (farsan) i båten. Nu på våren, försommaren så letar vi efter varmvattenfläckar, betesfisken drar sig ofta mot dom fläckarna. Hittar man ett sådant ställe så vet man att rovfiskarna är nära. Dom flesta fiskarna vi har fångat är öringar i toppkondition, men även några laxar har blandat sig in i jakten.

Måsarna visade vägen senaste turen, vi fiskade på ett stort grundområde där det var stora stim med betesfisk som Öringarna och laxarna kalasade på. Vi såg flera stora fiskar som jagade helt ytligt nära båten. Ett spännande fiske, som lätt blir beroende framkallande.

Bra jobbat av fiskeklubbarna runt Vänern med olika insamlingar till köp av mer smolt, tack vare er, så kan vi ha ett kanonfiske även i framtiden.

Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren