Harry drar en baddare!

En stunds fiske med hela familjen gav Harry en riktig baddare. Med lite hjälp så att abborren inte drog honom i sjön så lyckades han landa en Abborre på 980gram. Å riktigt stark fisk dessutom. Harry metade först upp några mörtar och mindre abborrar men det var som Harry skrek ”det var riktigt luriga fiskar det här” (kroken var lite stor för mörtarnas små munnar.

Metspöt byttes ut mot ett 13Fishing Muse black med en Concept Z slide och som bete använde vi Vmc spinshot krok med en 13Fishing Vertigo minnow. 6åring med dropshot-tackel, jajamen. Riktigt effektiv metod och inte behöver man kasta långt heller. Harry metade mest med tacklet och fisken högg ändå. Mamma Magda hejade på och metade mört på sidan om med Alice i famnen. Det var en kort och intensiv kväll som slutade riktigt härligt.

Grattis Harry till fångsten!
13Fishing Vertigo minnow på Vmc spinshot och 7grams sänke. Enklare blir det inte.

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson