Rapala Kallan är stekhet, bra fiske återigen!

Tidigare i våras hade jag årets andra havsöringsguidning, och bra gick det då återigen! Det blev totalt 2 st havsöringar landade av 6 st hugg! Även en gädda blev det längst in i en gäddig vassvik, och samtliga fiskar hugg på Rapala Kallan! :-)

Tidigare i våras hade jag årets andra havsöringsguidning, och bra gick det då återigen! Det blev totalt 2 st havsöringar landade av 6 st hugg! Även en gädda blev det längst in i en gäddig vassvik, och samtliga fiskar hugg på Rapala Kallan i olika färger! Totalt 24 st havsöringskontakter på mina tre senaste fisketurer, och totalt 10 st landade öringar har det nu blivit (samtliga hugg på suveräna Rapala Kallan)! Dvs inkl alla kontakter så som efterföljare, hugg, tappade fiskar, landade fiskar etc! Dagens fisketur blev en härlig fiskedag ute i Stockholms skärgård där vi ofta har ett bra havsöringsfiske (med 4 duktiga fiskeguider den här fiskedagen)! Fisket var dock ovanligt segt den här dagen då vi 4 guider endast landade 3 st öringar totalt i alla båtarna, men på sista fiskeplatsen hade vi i vare fall turen att få ett kul “rally” med 2 st landade havsöringar samt 4 st missade öringar på den platsen, och som sagt allt på Kallan! Rapala Kallan kastar långt, fiskar bra i olika farter, har grymma färger, är stryktålig samt “backar” vid vevstop vilket är kanonbra! Jag vill även passa på att tacka guidekollegan Micke Boettge för bokningen samt guidekollegorna för en kul dag, mycket trevligt samt bra arrangerat, gott och kul som vanligt! För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös/gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer