Rapala Kallan fiskade grymt bra återigen!

Tidigare i våras körde jag årets första havsöringsguidning, och bra gick det! 9 st kontakter med havsöring (3 st landade), samt utöver det även 3 st gäddor landade! Rapala Kallan levererade 100% bra, all fisk på detta betet! Totalt har det blivit 18 st kontakter med Rapala Kallan de senaste 2 turerna, vilket är kanonbra (8 st landade)! :-)

Tidigare i våras så körde jag årets första havsöringfiske, och bra gick det! Totalt 9 st kontakter med havsöringar hade vi (3 st landade), samt utöver dessa även 3 st gäddor landade varav en var bättre! Alla tre kunderna fick landa varsin havsöring, vilket var extra kul! Rapala Kallan levererade som väntat riktigt bra, ett bete som snabbt blivit en superfavorit för min del då den levererat väldigt bra redan i höstas! Rapala Kallan kastar långt, fiskar bra i olika farter, har grymma färger, är stryktålig samt “backar” vid vevstop vilket är kanonbra! Jag vill även passa på att tacka guidekollegan Micke Boettge för bokningen, mycket trevligt! För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös/gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer