Fina abborrar på isen med balanspirkarna

Nyligen blev det mera pimpelfiske efter abborre, och napp blev det också med Rapalas balanspirkar! Vissa hål var helt tomma, medans andra var proppfulla med fisk! Kul som tusan…

Nyligen körde vi pimpelfiske återigen med Rapala balanspirkarna jag, Henrik Laine och även Tomas Sandberg den här fiskedagen, och vi hade 2 st Mega Live med Humminbird Solix 10si igång den här dagen på isen! Riktigt kul och lärorikt när man ser hur fisken beter sig, och samtidigt intressant hur mycket fisk som faktiskt ratar betena innan dom ens är framme vid pirken (dom viker av säkert 1-2 meter från betet ibland)! För Tomas var det första gången med Mega Live själv, och lyrisk var han då han såg en massa abborre och nån gädda på skärmen (han fick också abborre)! Själv provade jag ganska mycket olika beten under dagen som olika jiggar, pirkar etc, men kände att Jigging Shadow Rap och den mindre klassiska Rapala balanspirken kändes hetast i naturella färger! Även den här fiskedagen körde jag med min grymma och fantastiska Strikemaster 250 mm isborr, en otroligt bra och pålitlig isborr! För er som vill ut så guidar jag utöver ismetet efter gädda och gös även på pimpelfiske efter abborre, och numera andra vintern med min Mega Live givare! Rubbet ingår, varmt välkomna! 

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge till våren, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! En ny fräsch fiskerapport är dessutom på gång snart att uppdateras igen från ett jiggfiske jag hade nyligen efter ostkusten söderut (fina abborrar)!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer