Jigging Shadow Rap & gädda i livefilm.

Tidigare i vintras innan nyår när jag hade ispremiären så pimplande jag med Rapala Jigging Shadow Rap balanspirken (färg NP), och fick med hugget på film via mitt live-ekolod, checka in när en gädda attackerar pirken! Ingen stor gädda, men kul som tusan när man ser fisken före hugget!

Före nyår så hade jag vinterns första isfisketur och pimpelfiske (med min Humminbird Mega Live, en realtidsgivare/ekolod kan man säga)! Kom ut hyfsat sent på eftermiddagen då jag bara ville testa grejerna och hade då turen att få med dagens enda hugg med på film! Ingen stor gädda, men kul som tusan när dom dyker upp på skärmen! Förra vintern (ett år sedan) så lyckades jag bra med några stora abborrar fiskade med Mega Live vilket var en riktig ögonöppnare för mig då, och jag kommer nog efter det “aldrig mer” vilja pimpla utan min Mega Live igen, som ger en helt ny och spännande / rolig upplevelse i fisket! Då ett år sedan var livefisket nytt även för mig, men ju mer jag fiskar med den, ju mer har jag lärt mig! Betet var den hyfsat ”nya” men samtidigt stekheta Rapala Jigging Shadow Rap balanspirken i färgen NP! Pirken är lite större än dom flesta balanspirkarna, men verkar attrahera grov abborre och som här en gädda! Vill samtidigt tipsa om världens bästa isborr, dvs Strikemaster med en 250 mm spiral för stor fisk, men jag har samma borr även till abborrepimpel då jag har Mega-givaren i samma hål som jag fiskar i. Funkar klockrent men om en stor fisk nappar så bör man snabbt lyfta bort givaren för att undvika trassel, denna isborren rekommenderas varmt! Varmt välkomna, kom som ni är! 

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge till våren, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! En ny fräsch fiskerapport är dessutom på gång snart att uppdateras igen från ett jiggfiske jag hade nyligen efter ostkusten söderut (fina abborrar)!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer