Många napp på Jigging Shadow Rap och original pirken!

Nyligen var jag ute på isen med några vänner, en helt underbar fiskedag på isen med många napp i flera hål! Jigging shadow rap levererade, men även den mindre Rapala original balanspirken…

Nyligen var jag ute på isen med några vänner med min Mega Live igen. En helt underbar fiskedag och ganska mycket napp blev det trots att vi fiskade i ett helt nytt fiskevatten för oss alla tre utan vetskap vart och hur den sjön funkar! Det enda jag hade koll på var att det ska gå grov fisk i sjön, och givetvis ska jag åka tillbaka dit igen senare (en superfin sjö)! Grabbarna (Tomas och Danne) tappade varsin stor abborre under iskanten på morgonen direkt, och själv hade jag ett kanonfiske med Rapalas balanspirkar i några hål en bit bort (Jigging Shadow Rap)! Jag fiskade med Humminbird Mega Live, och riktigt kul och lärorikt är verkligen livefisket måste jag säga! Ofta kommer dom in i ett större stim och stressar varandra till hugg, medans andra ggr är dom helt klart enstöringar även dom bättre fiskarna har jag nu fått erfara! Många gånger förväntar man sig “en till bättre abborre” då dom “alltid” är stimfiskar, men detta stämmer faktiskt inte har jag nu sett då abborren ibland kommer helt ensamma (rena enstöringar) till pirken utan minsta tecken på en “kompisabborre”! Det är intressant också då man nästan alltid har rätt när man misstänker gädda, innan det hugger! Den här dagen borrade jag MYCKET, väldigt många hål i den relativt tjocka isen med min Strikemaster isborr med 250 mm spiralen, men återigen höll batteriet hela dagen även om det antagligen började sina med kräm, imponerade och sjukt bra! Varmt välkomna ut på isen eller i båten!

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge till våren, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! En ny fräsch fiskerapport är dessutom på gång snart att uppdateras igen från ett jiggfiske jag hade nyligen efter ostkusten söderut (fina abborrar)!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer