Islossning och pigga öringar

Första turen blev knappa 15min fiske innan ismassorna drev in mot land. Vi hann få ett par öringar på den korta tiden där våran säljare Thomas Dovling tog en välnärd öring på 2150gram. Öringen tog en Rapala Scatter rap minnow i färgen ALB. Ett snabbt foto innan den fick simma hem igen. Ny kväll med nya möjligheter, denna gång blev det iaf ett par timmars fiske vilket resulterade i ett gäng öringar upp till 2kg. Samtliga fiskar högg även idag på långsamt släpade Scatter minnow i färgerna ALB och S. Vi höll en hastighet på 1,7knop ca. Betena fiskades ca30m bakom båten med var sina uppsättningar 13Fishing Muse black 20-80gram med Concept A3 rullar, dessa påspolade med sufix 131 och en fluorocarbontafs i 0,44 (sufix invisiline). Ut å ta dem!

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson