Fisket 2023, många olika bilder/fisketurer!

Här kommer en kort sammanfattning av vårens fisketurer med kunder (och lite privat)! Det har blivit både gädda, gös, abborre landat, men också fina laxar på havet (kommer i nästa fiskerapport)!

Yes, här kommer en kortare sammanfattning (en liten del) av vårens alla fisketurer fram till laxfisket med kunder (och lite privat också)! Det har blivit både gädda, gös, abborre landat, men också laxar + näbbgädda på havet (kommer i nästa fiskerapport)! Efter min Irlandsresa så blev det en massa guidningar och annat kul på sjön! Ovanligt mycket abborrefiske blev det, men bra med gädda också! Bästa fiskedagen fick vi ca 50 gäddor, och bästa abborrefisket gav över 100 abborrar med en hyfsat hög snitt (även stor fisk på 45 cm den dagen).

Det har även nappat en massa gösar, några braxar och laxar samt näbbgädda! Lax och näbbgädda kommer i senare fiskerapport (100 cm + 104 cm laxar)! Bästa dagen på gösfisket så jiggade vi upp ett gäng gösar, varav flera gösar och gäddor i livesändning på nätet via www.fishr.tv (närmare 30 gös den dagen). Mina nya guidespön fick klart godkänt, riktigt fina spön från Okuma som heter Guide Select i olika klasser för abborre och gädda!

Det har såklart blivit många olika beten fiskade i vår, men Rapala Haku, Peto, Harmaja, Nauvo har bland annat fiskat bra! Likaså minsta Storm Boom Shad på abborre! Vi har mestadels fiskat på hemmaplan, men även i framförallt norra skärgården där vi dragit en hel del abborre och gädda!

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge till hösten. Speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Humminbird Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt, men oftare snart! Väl mött…

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med snart 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer