Rapala Shad rap elite 55 i strömmande vatten!

Lite kvällsfiske gav rejält tjocka harrar. Denna gång fångade Rapalas Shad rap elite flest och störst fiskar. Vi fiskade exakt lika länge med alla beten vi testade för kvällen och kvällens segrare blev Shad rap elite 55mm i färgen PDEL, med 16landade fiskar och 2tappade. Det mest intressanta var att Shad rap PDEL landade mer än dubbelt så många fiskar som närmsta konkurrenten Jack Deep. Jag trodde inte ens på färgen när jag knöt på den, men som en klok herre en gång sa ”det är ju inte jag som ska äta den”. Öringarna idag var inte av storlek så de krokades loss utanför båten med tång.

Ett bättre öringfiske med högre snittvikt hade vi när svärfar var på besök här om dagen. Grattis Sväffa till en kanonfisk!

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson