Sommarfisket 2023, flera guidningar!

Yes, efter laxarna vi fick så blev det en hel del jiggfiske efter abborre, samt fiske efter gösen vilket gick bra! Många napp blev det! Det blev fisk på bland annat 13 Fishing My name is Jeff, Storm Boom Shad, och Rapala Scatter Rap etc etc!

Yes, efter laxtrollingen så blev det en hel del jiggfiske efter abborre, samt fiske efter gösen vilket gick bra! Många napp blev det, här kommer en kort sammanfattning efter laxfisket! Med hög vattentemp och mina långkalsongerna hemma så blev det äntligen sommar, och bra har fisket gått! Vi har fått en hel del fin fisk (både gädda och abborre), men även en del gös också!

Kunderna har fått drilla mycket fisk vissa dagar, och en dag var vi nog riktiga hjältar då vi släkte en skogsbrand där brandkåren hade fått det tufft att komma fram! Jäkla rökare som slänger fimpar säger jag! Elden höll precis på att växa, så det var tur en otrolig att vi passerade platsen och kunde agera! Alla kunder har fått fisk i båten, och för vissa var det de första fiskarna någonsin vilket är en utmaning för mig som guide, men en lyckad sådan och samtidigt några fina nya p.b! Bästa bete var ofta Rapala Harmaja och Nauvo på slutet nu som alltid är stekheta! En dag hade jag några tjejer i båten med fina 99 cm och 87 cm på topp – dvs deras första napp någonsin!

Vi har blandat nu mellan pelagiskt prickskytte med min Humminbird Mega Live, klassiskt jiggfiske samt en kväll trolling vilket gav många napp (en klart bättre fisk som sonen fick drilla)! Många napp blev det! Det blev fisk på bland annat 13 Fishing My name is Jeff, Storm Boom Shad, och Rapala Scatter Rap etc! Jag har några fisketurer på gång, men det är en annan historia som vi återkommer till!

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge till hösten. Speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Humminbird Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt, men blir lite oftare snart! Väl mött…

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med snart 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer