Lyckat aspfiske (ny art & p.b). Gäddor, abborrar, gös & asp landat!

Nyligen var jag ute med sonen på ett kort kvällsfiske, och bra gick det (över förväntan)! Wilmer ville dra sin första asp någonsin (och nytt p.b då också såklart), och så blev det också! Vi drog 10-12 gäddor, ett gäng abborre, gös och även några aspar enl önskemål – kul som tusan med 4 olika arter för sonen!

Nyligen var jag ute med sonen på ett kort kvällsfiske, och bra gick det! Wilmer ville dra sin första asp någonsin (och nytt p.b då också såklart), och så blev det också. Vi drog 10-12 gäddor, ett gäng abborre, gös och även några aspar enl önskemål. Kul som tusan, men vi missa även en asp som var klart mycket större! Beten som leverera både via spinn och trolling var Rapala BX Bratt, CD och grymma Shad Rap Elite. Wilmer fick en av asparna via trolling samt en asp via riktat spinnfiske (den största). Själv körde jag ytfiske med Skitter Frog samt Pencil 8 cm (jag missade en asp på denna). Wilmer har nu på kort tid dragit nya fina p.b i år på stor kanadaröding, gädda (109 cm), fin insjööring och nu första asparna någonsin! Nytt bättre abborre-p.b och havsöringen tar vi sen senare i höst. Riktigt kul med 4 nya (ganska svåra) fina personbästa för sonen. Dessutom lyckades han landa 4 olika fiskarter den här kvällen, vilket också var kul och bra fiskat!

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge nu till hösten. Speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Humminbird Mega Live givare. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer redan nu. Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om hemsidan (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Väl mött..

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul fiskesida även där med snart 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul). Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer