Bra ismete, gös och fina gäddor upp till 107 cm!

Nyligen var jag ute på ismete efter gädda, och bra gick det! Vi hade totalt 26 hugg, varav bästa fisk var en fin gädda på 107 cm. Det blev även gös landat samt en himla bra dag på isen!

Nyligen körde jag och och vännen Felix Rimfrost vinterns första och troligen sista ismete (heldag), och bra gick det! 26 hugg, och det blev både gädda och gös landat! Bästa fisk drog Felix med en gädda på snygga 107 cm, och strax innan det tappade vi en lika stor gädda till vid iskanten! Bättre is än väntat när man väl kom ut, men nu går det nog fort med tanke på det milda vädret som väntar enl. prognosen! Ismete är trevligt och himla kul när man krokar dom och känner tyngden! Min suveräna Strikemaster 40V 250 mm motorisborr brände knappt någon batteri alls trots minst 30 hål i tjock hård is! Visste ni förresten att Strikemasters isborrar har lampor undertill, den klart bästa isborren jag fiskat med någonsin! Lamporna undertill är perfekt till tex lakefiske eller kanske gösfiske i mörkret etc, vilket vi har pratat om att göra snart igen om vi hinner efter en massa års vila från just det fisket. Isarna kan variera väldigt mycket, så var försiktiga om ni ska ut! Ispik och isdubbar är givet, men även en livlina såklart! Våren är på gång, passa på att boka ert fiske redan nu så ordnar vi en kul dag till er. Isarna är fortfarande mycket bra på många håll, senast igår kördes det en pimpeltävling på Mälaren, men jag tror att jag har isfiskat klart för den här vintern nu då båtfisket väntar runt hörnet!?

Länk till C&R video på 107 cm gäddan: https://www.facebook.com/1237200480/videos/pcb.10225232180651713/792783786070994

För er som är sugna på spinnfiske efter tex gädda eller kanske pelagisk gös från båtarna, samt det trevliga abborrefisket, så är det läge att boka nu till vårens alla fisketurer. Vi kör klart mest efter abborre med Mega Livegivaren, men erbjuder även pelagiskt spinnfiske efter gädda och gös, för dom som vill prova på det fisket!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu. Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om hemsidan (www.fishguide.se) den senaste tiden har uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Väl mött..

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida även där med över 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar). Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag tillbaka! Jag finns även på Facebook, med sköna fiskerapporter även där..

Ps. För er som har “Tik-Tok” så har jag numera även en sida där med en massa sköna fiskebilder och videos! Länk: https://www.tiktok.com/@fishguide.se?_t=8iUi8dq4Kll&_r=1&fbclid=IwAR1PRpOJUpU1anyxLCr89z3viaZPgIManlcdnzPZ_MPKDlzYLclSDLXyBWE

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka – Bokning: 0708-722733 eller www.fishguide.se

Comments

Kommentarer