Stor gädda via spinnfiske! Rapala Otus var stekhet!

I måndags körde jag årets första fiskeguidning i Quintrexbåten, och bra gick det! Vi fick många napp/fiskar, varav en var stor (årsbästa än så länge)! Vi tappade även 2 stora fiskar, men det hör till!

I måndags hade 2 gäster från Autoexperten I Enköping AB ombord i Quintrexbåten, och superbra gick det! Klart bättre fiske än väntat trots iskallt vatten (många napp/fisk blev det)! Undertecknad fiskeguide fick även äran att drilla en himla fin supergädda som klippte betet nära båten (fet gädda som tusan), och återigen var det superbetet Rapala Otus 25 cm (Firetiger) som gjorde exakt vad den förväntades och alltid brukar göra – dvs leverera stort! Dessutom tappade vi 2 större fiskar (den ena såg vi nära båten)! Håkan på Autoexperten I Enköping är förövrigt en auktoriserad Suzukimeck (båtmotorer), så behöver ni en bra service så är han grym med sin enorma meckarkunskap! Jag servade förövrigt själv min egna Suzuki DF 30 hp förra veckan hos dem (”stora helservicen med allt och lite extra” blev det), så nu är jag laddad för mera och ännu större fiskar! Adam på företaget som också meckar bl.a. båt där hittar ni om ni googlar på ”Turistfiskarna” förövrigt (en riktig Youtuber)!

För er som är sugna på spinnfiske efter tex gädda, havsöring eller kanske pelagisk gös från båtarna, samt det trevliga abborrefisket, så är det läge att boka nu till vårens alla fisketurer. Vi kör klart mest efter abborre med Mega Livegivaren som vill prova det, men erbjuder även pelagiskt spinnfiske efter gädda och gös för dom som vill prova på det fisket!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu. Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden har uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Väl mött..

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med över 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar). Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig, så följer jag tillbaka! Jag finns även på Facebook med sköna fiskerapporter även där..

Ps. För er som har “Tik-Tok” så har jag numera även en sida där med en massa sköna fiskebilder och videos! Länk: https://www.tiktok.com/@fishguide.se

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka – Bokning: 0708-722733 eller www.fishguide.se

Comments

Kommentarer