Magiskt gösfiske!

Det blev en sista helg på isen och fokuset låg på gös samt förhoppningar om en rejäl gös. Vädret var för engångs skull riktigt mysigt och vi valde att nöta på under två långa pass sista helgen. Kolla in bilderna för att få lite ”feeling” över hur vi hade det:

Fullpackad pulka och utsättning av spöna.

Första fiskarna högg redan på morgonen.

Inga monster men ack så roliga på lätt ismetespön.

I väntans tider.

Gösen högg jämnt under hela dagen och ända in i sista ljuset.

Det är något speciellt med gösen.

Helgens toppfisk vägde 4,4kg och var 76cm lång. Det blev verkligen en avslutning att minnas och det är med lite vemod som isfiskegrejerna får åka upp i hyllan igen. Nu blickar vi framåt mot öppet vatten och massa trolling och spinnfiske.

Mvh Ove

Comments

Kommentarer