Supergädda för gäst, nära 15 kg! Två 10 kg gäddor, & ca 9 kg upp!

Nyligen hade jag min vän och gäst Jean-Francois från Paris i båten (som vanligt), och himla bra gick det! Gädda på nära 15 kg (123,5 cm), och en till 10 kg gädda, samt nära 9 kg och en massa “mindre” gäddor! Bästa bete: Rapala Otus som är ett superbete på kallt vårfiske (se håvbilden)!

Nyligen hade jag min vän och gäst Jean-Francois från Paris i båten (som vanligt), och himla bra gick det! Senast i höstas drog vi över 10 kg (2 st 113 cm gäddor på topp), och nu ett superfiske på ett härligt vårfiske! Grym gädda på nära 15 kg (123,5 cm), och en till 10 kg:s gädda via ett Stormbete, samt nära 9 kg och en massa “mindre” gäddor! Planen var stor gädda denna resan, och så blev det! Nytt P.B både i vikt och längd, och dessutom drog han en till fisk på snygga 10 kg nu, samt en fisk på nära 9 kg, utöver alla “mindre” gäddorna som vi fick nu! Bästa bete: Superbetet Rapala Otus, som även gav det nya fina p.b:t nu för min gäst! Jean-Francois har fiskat med mig i ca 18 år, och äntligen kom fisken som stack ut lite extra! Han har även dragit mängder med stora gäddor på Irland och framförallt i Kanada, men hans nya rekordfisk hör numera hemma i min Quintrexbåt! Jag passar nu även på att tipsa om ett kanonbra gäddspö samtidigt, dvs Okuma Guide Select Monster Bait 100 -212 gr, ett riktigt nice spö (lätt, skönt och bra priser), laddad med en Okuma Komodo rulle! Våren är äntligen här, passa på att boka vårens och sommarens guidningar nu! Vill ni också ha chansen på stor fisk så har vi ofta tur i min båt, varmt välkomna ombord i båda mina båtar – allt ingår!

För er som är sugna på spinnfiske efter tex gädda, havsöring eller kanske pelagisk gös från båtarna, samt det trevliga abborrefisket, så är det läge att boka nu till vårens och sommarens alla fisketurer. Vi kör klart mest efter abborre med Mega Livegivaren för er som vill prova det, men erbjuder även pelagiskt spinnfiske efter gädda och gös för dom som vill prova på det fisket!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna, eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu. Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden har uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Väl mött..

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med över 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar). Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig, så följer jag tillbaka! Jag finns även på Facebook med sköna fiskerapporter även där..

Ps. För er som har “Tik-Tok” så har jag numera även en sida där med en massa sköna fiskebilder och videos! Länk: https://www.tiktok.com/@fishguide.se

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka – Bokning: 0708-722733 eller www.fishguide.se

Comments

Kommentarer